Бібліотека МНУ ім. В.О.Сухомлинського напередодні сторіччя: історичні віхи та здобутки сучасності - Сімоненко, Н. Є. (My University, 2011)
Розглядають основні етапи створення та розвитку Бібліотеки МНУ ім. В.О.Сухомлинського.
Сімоненко, Н. Є. Бібліотека МНУ ім. В.О.Сухомлинського напередодні сторіччя: історичні віхи та здобутки сучасності [Електронний ресурс] / Н. Є. Сімоненко // Матеріали наук.-практ. конф. "Стан і перспективи збереження бібліотечно-інформаційних ресурсів в добу цифрових технологій". – Миколаїв : Б-ка МНУ, 2011. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8. – Назва з екрану.
Keywords: бібліотека МНУ; фонд бібліотеки; структура бібліотеки; обслуговування читачів; історія бібліотеки МНУ