Міжнародне приватне право - Достдар Р. М.; Дубинський І. Ю. (My University, 2025)
Методичні вказівки містять вимоги щодо підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів, список літератури з навчальної дисципліни Міжнародне приватне право для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D8 Право факультету морського права НУК імені адмірала Макарова.
Міжнародне приватне право : метод. вказівки і рекомендації щодо підготовки та проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності D8 Право / уклад. Р. М. Достдар, І. Ю. Дубинський. – Миколаїв : ФМП, 2025. – 57с.