Стан та проблеми інноваційного розвитку підприємств агропродовольчої сфери України - Іртищева, І. О. (My University, 2009)
У статті розкрито сучасний стан інноваційної системи України. Відмічено, що в сучасних умовах дуже важливими є проблеми, пов'язані з перебудовою інноваційної інфраструктури, підвищенням ефективності управління інтелектуальною власністю, стимулюванням попиту на інновації, інтеграцією науково-технологічного потенціалу України в світове господарство. Визначені чинники, які перешкоджають ефективній перебудові інноваційної системи в Україні.
Іртищева, І. О. Стан та проблеми інноваційного розвитку підприємств агропродовольчої сфери України / І. О.  Іртищева // АГРОІНКОМ. – 2009. – № 5-8. – С. 6–8.