Цифровізація сфери послуг України - Марцин Олена; Martsyn Olena (My University, 2023)
Досліджено стан та вплив цифрових технологій на сферу послуг. Показано трансформацію видів послуг в умовах сучасного суспільства. Показано шляхи розвитку цифровізації в Україні. Наведено приклади цифровізації на підприємствах України.
Digitalization of the service sphere of Ukraine
Марцин, О. Цифровізація сфери послуг України = Digitalization of the service sphere of Ukraine / О. Марцин, Н. Тубальцева // Матеріали наук. екон. читань "Актуальні вектори відновлювальної трансформації економіки України", присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі. – Миколаїв : НУК, 2023. – Т. 1. – С. 128–131.
Keywords: сфера послуг; цифровізація; цифрові технології; service sector; digitization; digital technologie