Математична модель процесів перетворення енергії у хвильової електростанції - Білюк І. С.; Гаврилов С. О.; Савченко О. В.; Без’язика А. О.; Коптєв І. П.; Biliuk I. S.; Havrylov S. O.; Savchenko O. V.; Beziazyka A. O.; Koptev I. P. (My University, 2023)
Розглянуто конструкцію електромеханічного перетворювача енергії хвильової електростанції. Проведено аналіз особливостей конструкцій лінійних генераторів та визначено можливість їх застосування в хвильових електростанціях. Отримано математичну модель процесів перетворення енергії у лінійному генераторі хвильової електростанції.
Mathematical model of energy conversion processes in a wave power plant
Математична модель процесів перетворення енергії у хвильової електростанції = Mathematical model of energy conversion processes in a wave power plant / І. С. Білюк, С. О. Гаврилов, О. В. Савченко, А. О. Без’язика, І. П. Коптєв // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 309–312.