Special features of management of the joint projects of water zone clearing by subdivisions of the state emergency service of ukraine and organizations developing the means of marine robotics - Blintsov Volodymyr S.; Hrytsaienko Maksym H.; Блінцов Володимир Степанович; Грицаєнко Максим Георгійович (My University, 2017)
Показано доцільність виконання робіт з очищення акваторій від підводних потенційно небезпечних об'єктів за допомогою підводних апаратів-роботів. Розроблено узагальнену модель формування спільного проекту для підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій України та організації-розробника засобів морської робототехніки. Запропонована модель може слугувати теоретичною основою для організації таких робіт в умовах тимчасової відсутності коштів морської робототехніки серійного виробництва.
Особливості управління спільними проектами очищення акваторій підрозділами державної служби надзвичайних ситуацій України та організаціями-розробниками засобів морської робототехніки
Blintsov, V. S. Special features of management of the joint projects of water zone clearing by subdivisions of the state emergency service of ukraine and organizations developing the means of marine robotics = Особливості управління спільними проектами очищення акваторій підрозділами державної служби надзвичайних ситуацій України та організаціями-розробниками засобів морської робототехніки / V. S. Blintsov, M. H. Hrytsaienko // Shipbuilding & Marine Infrastructure. – 2017. – № 1 (7). – P. 141–151.