Нова історія країн Європи та Америки. Частина 1. - Буглай Наталя Михайлівна (Видавець Румянцева Г. В., 2019)
Посібник відповідає програмі вивчення нормативної навчальної дисципліни «Нова історія країн Європи та Америки», освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізації 014.03 Середня освіта (Історія). Навчальна дисципліна «Нова історія країн Європи та Америки» присвячена одному з фундаментальних історичних курсів, що складають основу вивчення циклу всесвітньої історії. Основна увага при вивченні курсу зосереджується на соціально-економічних, суспільно-політичних та культурних аспектах розвитку провідних країн Західної Європи та Північної Америки з кінця XV ст. до початку ХІХ ст. Розрахований на студентів закладів вищої освіти, магістрів, аспірантів.
Буглай Н.М. Нова історія країн Європи та Америки. Частина 1 : навч.-метод. посіб. / Н.М. Буглай. – Миколаїв : Видавець Румянцева Г. В., 2019. – 196 с.
Keywords: нова історія; країни Західної Європи; країни Північної Америки; історія кінця XV ст. до початку ХІХ ст.; всесвітня історія