Исследование влияния обводов крейсерско-гоночных яхт на буксировочное сопротивление - Кротов, А. И.; Ястреба, А. П.; Астахова, А. О.; Krotov, Oleksandr I.; Yastreba, Oleksii P.; Astakhova, Alina O. (My University, 2015)
Викладена методика проведення дослiдження вливу обводiв крейсерсько-перегонових яхт на буксирувальний опiр за допомогою обчислювальної гiдродинамiки та проведення модельних випробувань.
Кротов, А. И. Исследование влияния обводов крейсерско-гоночных яхт на буксировочное сопротивление = Studу of the influence of the hull lines of a cruising and racing уacht on towing resistance / А. И. Кротов, А. П. Ястреба, А. О. Астахова // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 4 (460). – С. 63–68.
Keywords: крейсерско-гоночная яхта; опытовый бассейн; вычислительная гидродинамика; буксировочное сопротивление; модельные испытания; крейсерско-перегонова яхта; дослiдний басейн; обчислювальна гiдродинамiка; буксирувальний опiр; модельнi випробування; cruising and racing yacht; towing basin; computational hydrodynamics; towing resistance; model tests