Оцінка теплового навантаження на централізовану систему охолодження судна від газотурбінних агрегатів простого циклу - Патлайчук В. М.; Козирко О. А.; Patlaichuk V. M.; Kozyrko O. A. (My University, 2025)
Виконана оцінка теплового навантаження на централізовану систему охолодження судна від пропульсивних газотурбінних двигунів простого термодинамічного циклу і обслуговуючих їх систем. Проаналізована можливість використання для охолодження даних двигунів теплообмінних апаратів типу «бокс–кулер».
Estimation of the thermal load on the central cooling system of a ship from simple cycle gas turbine units
Патлайчук, В. М. Оцінка теплового навантаження на централізовану систему охолодження судна від газотурбінних агрегатів простого циклу = Estimation of the thermal load on the central cooling system of a ship from simple cycle gas turbine units / В. М. Патлайчук, О. А. Козирко // Матеріали ХVІ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 244–247.
Keywords: суднова енергетика; теплообмінник; бокс–кулер; система охолодження; теплове навантаження; marine power generation; heat exchanger; box cooler; cooling system; thermal load