Cоціологія. Робоча навчальна програма - Бобiна, Олег Валерійович; Дюндін, Дмитро Андрійович; Коростильова, Ірина Вікторівна (My University, 2004)
Робоча навчальна програма включає тематичний план лекцій, плани семінарських занять та дидактичні матеріали для їх проведення, засоби контролю знань студентів, список рекомендованої літератури. Це дає змогу ознайомитись зі змістом навчального курсу "Соціологія" і опанувати його основні теми не лише пiд керiвництвом викладача, а й самостiйно. Вказівки призначені для самостійної підготовки студентів стаціонарної форми навчання вищих навчальних закладів негуманітарного профілю.
Бобіна, О. В. Соціологія : робоча навч. програма : метод. вказівки / О. В. Бобіна, Д. А. Дюндін, І. В. Коростильова. - Миколаїв : НУК, 2004. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: cоціологія; методичні вказівки; робоча навчальна програма; соціально-гуманітарні дисципліни; соціальні процеси; суспільствознавство