Філософія : метод. рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей - Марущак Олександр Вадимович (My University, 2026)
Методичні рекомендації націлені на формування у здобувачів навичок самостійного здобуття нових знань у галузі філософії, що передбачає ознайомлення з досягненнями світової філософської і наукової думки, аналіз основних методологічних і світоглядних проблем сучасної філософії. Уміщено поради до організації самостійної роботи здобувачів: загальні відомості, плани семінарських занять, ключові слова, теми рефератів, методичне забезпечення самостійної роботи здобувачів, тестові завдання, питання для обговорення і самоконтролю, а також список літератури. Призначено для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм навчання.
Марущак, О. В. Філософія : метод. рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей / О. В. Марущак. – Миколаїв : НУК, 2026. – 68 с.
Keywords: філософія; проблеми сучасної філософії