Стан та використання оборотних активів підприємства - Халмомінова Г. Х. (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи дослідження стану та використання оборотних активів підприємства: сутність поняття «оборотні активи», їх класифікація, джерела формування, методика аналізу оборотних активів підприємства. Здійснений аналіз стану формування і використання оборотних активів ТОВ «Аскон» в 2022–2023 роках, його вплив на фінансовий стан підприємства. Надані шляхи підвищення ефективності використання оборотних активів ТОВ «Аскон».
Халмомінова, Г. Х. Стан та використання оборотних активів підприємства : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / Г. Х. Халмомінова ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2024. – 78 с.
Keywords: оборотні активи підприємства; ефективність використання оборотних активів; 072 "Фінанси; банківська справа та страхування"; current assets of enterprises; effectiveness of the current assets