Еволюція поглядів на співвідношення політики і моралі від Сократа до Макіавеллі - Ніколаєва О. Ю.; Федоренко М. О.; Nikolaieva O. Y.; Fedorenko M. O. (My University, 2025)
У наведеній статті досліджується питання взаємозв’язку політики та моралі. Розбіжності в поглядах стародавніх мислителів на політику сприяла усвідомленню її впливу на життя людства впродовж зміни історичних епох.
Evolution of Views on the Correlation of Politics and Morality from Socrates to Machiavelli
Ніколаєва, О. Ю. Еволюція поглядів на співвідношення політики і моралі від Сократа до Макіавеллі = Evolution of Views on the Correlation of Politics and Morality from Socrates to Machiavelli / О. Ю. Ніколаєва, М. О. Федоренко // Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. ''Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики''. – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 203–207.
Keywords: політика; мораль; суспільство; правління; влада; соціалізація; держава; справедливість; філософія; закон; politics; morality; society; government; power; socialization; state; justice; philosophy; law