Танатологічна проблематика в творчості Андрія Платонова - Бороденко, О. В.; Borodenko, O. V. (My University, 2014)
Аналізується танатологічна проблематика російського письменника А. Платонова у рамках його філософсько-антропологічних поглядів, пов'язаних з осмисленням людського буття, тілесності та духовності
Thanathologic problems in Andrei Platonov’s works
Бороденко, О. В. Танатологічна проблематика в творчості Андрія Платонова / О. В. Бороденко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 86–88.
Keywords: смерть; екзистенційна символіка; світопереживання; духовність; тілесність; людське буття; death; existential symbolism; outliving; spirituality; fleshliness; human being