Розвиток сфери послуг в умовах невизначеності - Іртищева, І.О.; Тубальцева, Н.П.; Шевченко, М.О.; Кальвін, В.С.; Irtishcheva, I.; Tubaltseva, N.; Shevchenko, M.; Kalvin, V. (My University, 2021)
Показано, що сфера послуг динамічно розвивається в період становлення постіндустріального суспільства. Приведено визначення сфери послуг. Визначено макроекономічні особливості розвитку сфери послуг. Обґрунтовано, що функціонування сфери послуг в Україні має свої особливості. Представлено світові тенденції подальшого розвитку та стратегічні перспективи.
Розвиток сфери послуг в умовах невизначеності = Development of service sector in conditions of uncertainty / І. О. Іртищева, Н. П. Тубальцева, М. О. Шевченко, В. С. Кальвін // Вісн. ХНАУ. Сер. Економічні науки. – Харків : ХНАУ, 2021. – Т. 2, № 2. – С. 313–321.
Keywords: сфера послуг; частка доходів від сфери послуг; третинний сектор; services sector; share of revenues from services sector; tertiary sector