Технологія виготовлення сонячних елементів з економією дорогоцінних металів - Фролов О. М.; Марков А. Е.; Буренко О. В.; Frolov Oleksandr; Markov Andriy; Burenko Oleksiy (My University, 2021)
У виробництві екологічно чистої електроенергії наряду з вітроенергетикою використовується сонячна енергетика, яка побудована на сонячних батареях. Найбільше розповсюдження отримали сонячні батареї, побудовані на кремнієвих сонячних елементах – СЕ, виробництво електроенергії на яких коштує більше, ніж при традиційних методах виробництва. Запропонована технологія виробництва кремнієвих сонячних елементів, яка дозволяє зменшити витрату дорогоцінних металів та знизити собівартість їх виробництва.
Technology of manufacture of solar elements with saving of precious metals
Фролов, О. М. Технологія виготовлення сонячних елементів з економією дорогоцінних металів = Technology of manufacture of solar elements with saving of precious metals / О. М. Фролов, А. Е. Марков, О. В. Буренко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 627–628.
Keywords: технологія; сонячні елементи; дорогоцінні метали; срібло; Technology; solar cells; precious metals; silver