Виконання завдань з академічного рисунка для спеціальності "Дизайн інтер'єра" - Берлов, Сергій Анатолійович (My University, 2008)
Наведено навчальну програму з рисунка та загальні методичні рекомендації щодо її засвоєння. Рекомендації подано у методичній послідовності відповідно до тем, які викладені у програмі. Кожну тему проілюстровано рисунками. Призначено для студентів першого курсу денної форми навчання за спеціальністю "Дизайн".
Берлов, С. А. Виконання завдань з академічного рисунка для спеціальності "Дизайн інтер'єра" : метод. вказівки / С. А. Берлов. - Миколаїв : НУК, 2008. - 28 с.
Keywords: академічний рисунок; дизайн інтер'єра; методичні вказівки; реалістичне мистецтво; художня майстерність; художник-дизайнер