Розробка програмного забезпечення мобільного застосунку «Реабі» для контролю та реабілітації фізичного стану людини - Шакула, А. І. (My University, 2022)
В кваліфікаційній роботі розв’язується практична задача інженерії програмного забезпечення що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробляється програмне забезпечення мобільного застосунку “Реабі” для контролю та реабілітації фізичного стану людини. Внаслідок впровадження медичної реформи, стала гострою проблема реабілітації людей після хвороб, тому проаналізувавши нинішній ринок мобільних застосунків було запропоновано вирішення цієї проблему шляхом створення ПЗ мобільного застосунку для допомоги відновленню фізичного стану людини. В кваліфікаційній роботі виконані всі етапи проектування програмного забезпечення, наведені результати розробки та оформлена необхідна програмна документація. Також, робота містить розділ спеціальної частини з охорони праці. Для реалізації ПЗ мобільного застосунку були використані наступні мови програмування: C#, xaml - як основні кросплатформенні рішення, та Swift, Objective-C, Java, Kotlin - як нативне рішення окремих задач, IDE - Visual Studio. Робота містить в собі аналіз предметної галузі, постановку задачу на розробку програмного продукту, проект програмного забезпечення (ескізний, технічний та робочий), розділ з охорони праці. Також в кваліфікаційній роботі розроблена необхідна програмна документація, а саме: технічне завдання, інструкція користувача. Робота викладена українською мовою на 92 сторінках друкованого тексту, містить 13 таблиць, 19 рисунків, список використаних джерел з 18 найменувань.
Шакула, А. І. Розробка програмного забезпечення мобільного застосунку «Реабі» для контролю та реабілітації фізичного стану людини : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / А. І. Шакула ; наук. кер. Т. А. Фаріонова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 92 с.
Keywords: мобільний застосунок; програмне забезпечення; веб-сервіс; веб-застосунок; медицина; фітнес; тренування; домашні тренування; фізичний стан; фізичні навантаження; реабілітація; 121 "Інженерія програмного забезпечення"