Організація управління оборотним капіталом промислових підприємств - Маценко, К. Д.; Дибач, І. Л.; Matsenko, K. D. (My University, 2019)
В доповіді розглянуто теоритичні та практичні аспекти управління оборотним капіталом підприємства. Запроваджено структурно-логічну послідовність побудови системи управління оборотним капіталом підприємства. Представлено авторське бачення механізму управління оборотним капіталом на промисловому підприємстві за системним підходом.
Organization of working capital management of industrial enterprise
Маценко, К. Д. Організація управління оборотним капіталом промислових підприємств / К. Д. Маценко, І. Л. Дибач // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 42–46.
Keywords: оборотний капітал; управління; організація управління; структура оборотного капіталу; потреба в оборотному капіталі; working capital; management; management organization; working capital structure; need for working capital