Методика навчання метанню гранат майбутніх учителів з початкової військової підготовки - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2009)
У статті висвітлена методика навчання, техніка виконання метання гранат на дальність та на точність майбутніх учителів з початкової військової підготовки. Розкрито практичні вправи для вдосконалення техніки метання гранат в системі початкової військової підготовки
Методика навчання метанню гранат майбутніх учителів з початкової військової підготовки / В.М. Лелека // Вісник Чернігівського державного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка. - 2009. - № 64. - С. 306-310.
Keywords: Методика навчання; Техніка виконання; Метання гранати