Дизайн-менеджмент як стратегічний актив бакалаврів-дизайнерів - Матійко О. В.; Матійко Н. О.; Matiiko Oleksandr Vasylovych; Matiiko Natalia Oleksandrivna (My University, 2023)
Розглядається роль дисципліни вільного вибору «Дизайн-менеджмент» у формуванні універсальних та функціональних компетенцій студентів-дизайнерів. Визначаються найбільш ефективні освітні прийоми та інноваційні методики, що дозволяють студенту самостійно розробляти і приймати управлінські рішення, ефективно розвивати критичне мислення та сформувати у слухача курсу базові уявлення про основні поняття управління та організації бізнес-процесів.
Design management as a strategic asset bachelor designers
Матійко, О. В. Дизайн-менеджмент як стратегічний актив бакалаврів-дизайнерів = Design management as a strategic asset bachelor designers / О. В. Матійко, Н. О. Матійко // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 562–564.