Пересувний комплекс для вимірювання параметрів паливних речовин - Стокротян Володимир Володимирович; Stocrotyan V. V. (My University, 2025)
Стокротян В.В. «Пересувний комплекс для вимірювання параметрів паливних речовин». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», освітньої програми «Вимірювально-інформаційні системи». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2025 рік. 91 сторінок. У роботі представлено концепцію створення вітчизняного пересувного комплексу для вимірювання параметрів паливно-мастильних матеріалів, призначеного для оперативного контролю їх якісних характеристик у польових і виробничих умовах. Запропоновано технічні рішення щодо розробки мобільної повірочної лабораторії, яка відповідає вимогам європейських стандартів, забезпечує високу точність, швидкість проведення вимірювань та автономність роботи.
Стокротян, В. В. Пересувний комплекс для вимірювання параметрів паливних речовин = Mobile complex for measuring fuel parameters : магістерська робота : спец. 175 "Інформаційно-вимірювальні технології" / В. В. Стокротян ; наук. кер. Б. М. Гордєєв. – Миколаїв : НУК, 2025. – 91 с.
Keywords: пересувний вимірювальний комплекс; паливно-мастильні матеріали; мобільна повірочна лабораторія; метрологічне забезпечення; якість палива; вимірювальні системи; контроль параметрів; 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"; mobile measuring complex; fuel and lubricants; mobile calibration laboratory; metrological support; fuel quality; measuring systems; parameter control