Двомовний словник сучасних лінгвістичних термінів - Баркасі Вікторія Володимирівна; Каленюк Світлана Олександрівна (My University, 2026)
У запропонованому двомовному словнику кожна стаття містить український термін, його англомовний відповідник, дефініцію, можливі варіанти перекладу, а також коментар щодо вживання терміна. Призначено для широкого кола користувачів: викладачів і вчителів англійської мови, укладачів навчальних посібників та підручників, перекладачів, а також усіх, хто вивчає англійську мову.
Баркасі, В. В. Двомовний словник сучасних лінгвістичних термінів : словник / В. В. Баркасі, С. О. Каленюк ; за ред. С. О. Каленюк. – Миколаїв : НУК, 2026. – 208 с.
Keywords: лінгвістичні терміни