Удосконалення моделей управління цінністю в ІТ-проєктах - Питомець Я. В.; Pytomets Yaroslav (My University, 2023)
Питомець Я. В. «Удосконалення моделей управління цінністю в ІТ-проєктах». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», освітньої програми «Управління проєктами». Миколаїв. Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. 2023 рік. 87 сторінок. У кваліфікаційній роботі розглядається актуальна проблема місця цінності в проєктах загалом та в ІТ-проєктах зокрема, виконано аналіз методів та моделей управління цінністю, що базується на життєвому циклі проєкту. На основі розглянутих механізмів, які дозволяють ідентифікувати цінності проєкту для його учасників, було розроблено методичні рекомендації щодо покращення моделі управління цінністю в окремому ІТ-проєкті.
Improving value management models in IT projects
Питомець, Я. В. Удосконалення моделей управління цінністю в ІТ-проєктах = Improving value management models in IT projects : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / Я. В. Питомець ; наук. кер. С. В. Руденко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 87 с.
Keywords: управління проєктами; проєкт; цінність проєкту; моделі управління цінністю; ІТ-проєкт; 122 ''Комп’ютерні науки''; : project management; project; project value; value management models; IT project