Стріт-арт, як повноцінний та визнаний вид сучасного мистецтва з глибоким художнім концептом - Лавріненко, Є.; Сергієнко, О. М.; Lavrinenko, Ye.; Serhiienko, O. M. (My University, 2022)
Проаналізовано шлях розвитку стріт-арту, як виду образотворчого мистецтва з глибоким художнім концептом, його популярність і вплив на сучасного глядача.
Лавріненко, Є. Стріт-арт, як повноцінний та визнаний вид сучасного мистецтва з глибоким художнім концептом = Street-art as a full-fledged and recognized kind of the modern art, which has deep art concept / Є. Лавріненко, О. М. Сергієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2022. – Вип. 14. – С. 35–38.
Keywords: стріт-арт; мурал; графіті; художній концепт; street art; mural; graffiti; art concept