Стосунки на відстані під час війни - Фучило Д. С.; Ляшко А. В.; Fuchilo D. S.; Liashko A. V. (НУК, 2023)
Здійснено аналіз актуальних питань в умовах війни, а саме взаємодія між людьми на відстані. Проаналізовано основні наслідки стосунків на відстані. Визначено як кризова ситуація може впливати на життя людини та чи можливо це подолати.
Long-distance relationships during the war
Фучило, Д. С. Стосунки на відстані під час війни = Long-distance relationships during the war / Д. С. Фучило, А. В. Ляшко // Матеріали VІ всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 228–232.
Keywords: стосунки; кризові ситуації; відстань; війна; невизначеність; relationship; crisis situations; distance; war; uncertainty