Стратегічні орієнтири розвитку логістичної інфраструктури в морегосподарському комплексі України - Іртищева, І. О.; Стройко, Т. В.; Irtyshcheva, Inna O.; Stroiko, Tetiana V. (My University, 2014)
Обґрунтовано основні стратегічні орієнтири функціонування логістичної інфраструктури в морегосподарському комплексі України. Досліджено сучасний рівень розвитку логістичної інфраструктури України, проаналізовано обсяги вантажоперевезень, e тому числі морськими шляхами. Визначено перспективи розвитку логістичної інфраструктури у морегосподарському комплексі України.
Іртищева, І. О. Стратегічні орієнтири розвитку логістичної інфраструктури в морегосподарському комплексі України / І. О. Іртищева, Т. В. Стройко // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – № 1 (451). – С. 12–16.
Keywords: логістика; логістична інфраструктура; морегосподарський комплекс; морські порти; logistics; logistic infrastructure; sea-farming complex; sea ports; логистика; логистическая инфраструктура; морехозяйственный комплекс; морские порты