Formation of logistics infrastructure in the context of Euro-integration intentions of Ukraine - Stroyko, Tetyana; Irtyshcheva, Inna; Стройко, Тетяна; Іртищева, Інна (My University, 2013)
У статті визначені основні аспекти формування логістичної інфраструктури в національній економіці. Досліджено сучасний рівень розвитку української логістичної інфраструктури у порівнянні з іншими країнами. Визначено перспективи розвитку логістичної інфраструктури в умовах посилення намірів до євроінтеграції.
Stroyko, T. Formation of logistics infrastructure in the context of Euro-integration intentions of Ukraine / T. Stroyko; I. Irtyshcheva // Економіст. – 2013. – № 12. – С. 16–18.