Слов'янська єдність. Міфи та історична реальність у контексті глобалізації - Молодих, І. В.; Федоренко, М. О.; Molodykh, I. V.; Fedorenko, M. O. (My University, 2010)
Проаналізовано вплив глобалізаційних процесів на відродження ідеї слов’янської єдності, пов’язаних з нею міфів та історичних фактів
Молодих, І. В. Слов'янська єдність. Міфи та історична реальність у контексті глобалізації / І. В. Молодих, М. О. Федоренко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 101–104.
Keywords: глобалізація; панславізм; globalization; historical myth; Slav unity