Збірник тестових завдань із загальної фізики - Мочалов Олександр Олександрович; Шенкевич Володимир Миколайович; Шаповал Наталя Олександрівна; Ушкац Михайло Вікторович; Коваль Сергій Станіславович; Буруніна Жанна Юріївна; Євфимко Костянтин Дмитрович; Ткаченко Тетяна Олександрівна; Бойко Олена Петрівна; Свінцова Ірина Іванівна (My University, 2020)
Метою тестових завдань є надання допомоги студентам у засвоєнні теоретичних основ механіки та в підготовці до поточного і підсумкового контролю знань. Призначено для студентів, які вивчають курс фізики.
Збірник тестових завдань із загальної фізики : навч. посібник : у 6 ч. Ч. 1. Механіка / О. О. Мочалов, В. М. Шенкевич, Н. О. Шаповал та ін. ; за ред. О. О. Мочалова, В. М. Шенкевича. – Миколаїв : НУК, 2020. – 124 с.