Особливості рішення задачі про згин гофрованої перегородки як конструктивно ортотропної пластини під дією поперечного навантаження - Клименков С. Ю.; Худяєв О. В.; Klymenkov Serhii; Khudiaiev Oleksandr (My University, 2021)
Запропоновано визначення модуля пружності в поперечному для гофрів напрямку для подальшого розрахунку перегородки як конструктивно-ортотропної пластини. Виконано розрахунки переміщень в поперечному до гофрів напрямку на прикладі гофрованої перегородки танкеру проекту 15966.
Peculiarities of the solving of corrugated bulkhead bending problem as a constructively orthotropic plate under the transverse loading
Клименков, С. Ю. Особливості рішення задачі про згин гофрованої перегородки як конструктивно ортотропної пластини під дією поперечного навантаження = Peculiarities of the solving of corrugated bulkhead bending problem as a constructively orthotropic plate under the transverse loading / С. Ю. Клименков, О. В. Худяєв // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 96–99.