Підвищення ефективності стаціонарної насосної установки, потужністю 6 кВт, за рахунок вдосконалення конструкції поршня. Прототип 1Ч 7,2/6,2 - Верчук, Наталія Анатоліївна (My University, 2020)
Кваліфікаційну роботу виконано відповідно до теми: «Підвищення ефективності стаціонарної насосної установки, потужністю 6 кВт, за рахунок вдосконалення конструкції поршня. Прототип 1Ч 7,2/6,2.» Приведено опис проектованої силової установки та розглянуто особливості будови та роботи двигуна-прототипу. Виконано розрахунок параметрів робочого циклу двигуна, побудовано теоретичну та дійсну індикаторну діаграми, визначено величини складових зовнішнього теплового балансу двигуна, а також сил та моменти що діють в кривошипно-шатунному механізмі двигуна. Запропоновано конструкторське рішення щодо конструкції поршня який буде працювати на газовому паливі. Розглянуто основні проблеми щодо охорони праці та захисту навколишнього середовища під час роботи проектованого двигуна. Визначено рівень шуму та вібрації проектованого двигуна.
Верчук, Н. А. Підвищення ефективності стаціонарної насосної установки, потужністю 6 кВт, за рахунок вдосконалення конструкції поршня : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / Н. А. Верчук ; наук. кер. І. А. Швець. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – 71 с.
Keywords: двигун; прототип; робочий цикл