Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Обробка експериментальних даних на ЕОМ" - Приходько, Сергій Борисович (My University, 2005)
Методичні вказівки корисні усім, кому потрібно провести первинну обробку та здійснити вибір аналітичної моделі закону розподілу екпериментальних даних, знайти оцінки кореляційної функції, спектральної щільності та параметрів моделі стаціонарного випадкового процесу.
Приходько, С. Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Обробка експериментальних даних на ЕОМ" : метод. вказівки / С. Б. Приходько. - Миколаїв : НУК, 2005. - 52 с. + ел. копія.
Keywords: обробка експериментальних даних; комп'ютерні науки; збір та аналіз даних; програмні засоби; програмне забезпечення