Провідні тенденції і суперечності вітчизняного студентського самоврядування у період авторитарної педагогіки з 1930 р. до 1955 р. - Трибулькевич, К. Г.; Trybulkevych, К. Н. (My University, 2017)
У статті розглянуто особливості студентського самоврядування у період авторитарної педагогіки (1930-1955 рр.). Визначено провідні тенденції і суперечності вітчизняного студентського самоврядування у досліджуваному історичному відрізку
Leading trends and contradictions of domestic student self-government in the period of authoritary pedagogy from 1930 to 1955
Трибульевич, К. Г. Провідні тенденції і суперечності вітчизняного студентського самоврядування у період авторитарної педагогіки з 1930 р. до 1955 р. / К. Г. Трибулькевич // Педагогічні науки : зб. наук. пр. – Херсон : ХДУ, 2017. – № 79. – С. 65–69.
Keywords: студентське самоврядування; авторитарна педагогіка; вищий навчальний заклад; профспілкова організація; академічна група; student self-government; authoritarian pedagogy; higher educational institution; trade-union organization; academic group