Проблема мобінгу та дискримінації в трудових відносинах - Гавриленко Наталія Вікторівна (My University, 2024)
В запропонованій статті автор розглядає проблеми дискримінації і мобінгу в трудовому колективі, як єдину систему. Автор представляє свої висновки на підставі аналізу діючого законодавства, виділяє аспекти його недосконалості. Висновки побудовані на вивченні та аналізі діючого законодавства, спеціальної літератури та судової практики. Автор пропонує шляхи вирішення існуючих проблем у вигляді модернізації діючого законодавства України
The problem of mobbing and discrimination in employees
Гавриленко, Н. В. Проблема моббінгу та дискримінації в трудових відносинах = The problem of mobbing and discrimination in employees / Н. В. Гавриленко // De iure : юрид. наук. журн. – Вінниця : ТОВ "УКРЛОГОС Груп", 2024. – No. 1. – C. 32–41.
Keywords: права людини; трудове право; дискримінація; мобінг; захист прав людини; human rights; labor law; discrimination; mobing; defender of people's rights