Інновації в судобудуванні та океанотехніці - (:unkn) unknown (My University, 2015)
У збірнику представлені матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». Розглянуто інновації в технологіях суднобудування та суднового машинобудування, засоби вдосконалення суднових енергетичних установок та систем, екологічну безпеку в суднобудуванні та об’єктах океанотехніки, безпеку мореплавства, інновації в суднових електротехнічних системах та автоматиці, управління проектами та програмами у суднобудуванні, інвестиційно-інноваційний розвиток суднобудування та морського транспортного комплексу, інновації в системі кораблебудівної освіти та морське транспортне право.
Інновації в судобудуванні та океанотехніці : матеріали VI міжнар. наук.-техн. конф. / відпов. за вип. В. С. Блінцов. – Миколаїв : НУК, 2015. – 516 с.