Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Гроші і кредит" - Карась Петро Миколайович; Приходько Наталія Василівна (My University, 2017)
Методичні вказівки містять основні питання, пов'язані з організацією та методикою виконання курсової роботи з дисципліни "Гроші і кредит": вибір теми, формування змісту, робота над основними розділами проекту, оформлення результатів. Наведено вимоги до написання роботи та її захисту. Призначено для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей та викладачами вищих навчальних закладів, а також у системі перепідготовки та підвищення кваліфікації за напрямком "Фінанси".
Карась, П. М. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Гроші і кредит" / П. М. Карась, Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2017. – 52 с.