Рекламний дискурс: проблеми сучасних лінгвістичних студіювань - Бродкін, В. О.; Щербак, О. В. (My University, 2019)
Статтю присвячено огляду проблем сучасних лінгвістичних студіювань рекламного дискурсу. Висвітлено поняття «рекламний дискурс», наведено перелік ознак рекламного дискурсу та сформовано теоретичне підґрунтя, релевантне для подальших досліджень рекламного дискурсу з позицій лінгвосеміотики, сугестивної лінгвістики та соціолінгвістики.
Щербак, О. В. Рекламний дискурс: проблеми сучасних лінгвістичних студіювань / О. В. Щербак, В. О. Бродкін // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 16–18.
Keywords: рекламний дискурс; реклама; лінгвосеміотика; сугестивна лінгвістика; соціолінгвістика