Теорія електричних кіл - Дьяконов Олексій Сергійович; Буряк Володимир Святославович; Стужук Ігор Іванович (My University, 2023)
Методичний посібник містить у собі рекомендації щодо виконання циклу лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Теорія електричних кіл» з використанням універсального лабораторного стенду, розробленого колективом кафедри програмованої електроніки, електротехніки і телекомунікацій. Загальна кількість запропонованих лабораторних робіт – 5. Методичний посібник призначений для студентів спеціальностей 171 «Електроніка» та 172 «Електронні комунікації та радіотехніка», а також може бути корисним для студентів інших електротехнічних спеціальностей.
Дьяконов, О. С. Теорія електричних кіл : метод. посібник для виконання лабораторних робіт з використанням універсального навчально-дослідного лабораторного стенду / О. С. Дьяконов, В. С. Буряк, І. І. Стужук. – Миколаїв : НУК, 2023. – 58 с.