Вплив булінгу на дітей - Урсолов, Е. Г.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
Стаття присвячена одній з актуальних проблем сучасності – насильству у дитячому середовищі. Визначено взаємозв’язок вікових особливостей та поширення явища булінгу серед дітей.
Урсолов, Е. Г. Вплив булінгу на дітей / Е. Г. Урсолов, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 379–386.
Keywords: булінг; насильство; агресивна поведінка; вікові особливості; форми булінгу