Управління сферою фізичної культури і спорту в умовах глобалізації - Дон Андрій Геннадійович; Don Andrii (НУК, 2024)
У магістерській роботі розглянуто теоретичне підґрунтя сутнісних характеристик фізичної культури і спорту, виявлено їхні тенденції й стратегічні цілі, охарактеризовано міжнародне регулювання управління фізичною культурою і спортом в умовах глобалізації. Проаналізовано сучасний стан та національні особливості управління сферою фізичної культури і спорту. Досліджено глобальні та національні тренди розвитку спорту, а також виявлено вплив функціонування закладів фізичної культури і спорту на рівень здоров’я населення в глобалізаційних умовах. Оцінено досвід управління сферою фізичної культури і спорту в країнах ЄС та визначено можливості його імплементації в Україні. Розроблено концептуальну модель управління розвитком сфери фізичної культури і спорту в умовах глобалізації та сучасних викликів.
Management of physical culture and sports in conditions of globalization
Дон, А. Г. Управління сферою фізичної культури і спорту в умовах глобалізації = Management of physical culture and sports in conditions of globalization : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / А. Г. Дон ; наук. кер. О. Ю. Савіна. – Миколаїв : НУК, 2024. – 93 с.
Keywords: управління сферою фізичної культури і спорту; глобалізаційні умови; тренди розвитку спорту; 017 ''Фізична культура і спорт''; management of the sphere of physical culture and sports; globalization conditions; sports development trends