Основні етапи 60-ти річної історії кафедри соціально-гуманітарних дисциплін - Бобіна, О. В. (My University, 2009)
Соціально-гуманітарні знання особлива складова інженерної і технічної підготовки. За будь-яких часів майбутні інженери отримували гуманітарні знання. Стаття присвячена основним етапам історії кафедри, яка забезпечувала таку підготовку
Бобіна, О. В. Основні етапи 60-ти річної історії кафедри соціально-гуманітарних дисциплін / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 194–198.
Keywords: інженер; освіта; гуманітарна освіта; історія; НУК; engineer; education; humanitary education; history; NUS