Моделювання процесів зміни навантаження в суднових електроенергетичних системах - Борщевський В. В.; Ушкаренко О. О. (My University, 2025)
Розроблено програмну модель процесів комутації навантаження в судновій електроенергетичній системі, що враховує стохастичний характер роботи споживачів і паралельну роботу генераторних агрегатів. Отримано діаграму навантаження СЕЕС шляхом композиції діаграм роботи окремих споживачів та проведено її статистичний аналіз.
Борщевський, В. В. Моделювання процесів зміни навантаження в суднових електроенергетичних системах / В. В. Борщевський, О. О. Ушкаренко // Матеріали XVIII міжнар. наук.-практ. конф. ''Інформаційні технології і автоматизація–2025''. – Одеса : вид-во ОНТУ, 2025. – С. 82–84.
Keywords: суднова електроенергетична система; стохастичне моделювання; статистичний аналіз; діаграма навантаження