Відбір та особливості індивідуального планування тренувальних занять із баскетболу студенток-першокурсниць НУК ім. адмірала Макарова в умовах карантинних обмежень - Заплотинський, В. С. (My University, 2021)
У кваліфікаційній роботі розглянуто питання нормалізації тренувального процесу зі студентками з баскетболу в умовах карантинних обмежень. В якості базисного об’єкту для виконання планових досліджень та постановки експериментально-порівняльних завдань виступав Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Досліджено показники первинної фізичної підготовки та стан здоров’я студенток-першокурсниць, які виявили бажання займатись баскетболом на секційних заняття; Проведено оцінку ефективності методичних прийомів і вправ, скомпонованих у різних тренувальних схемах, які використовують при традиційній підготовці баскетболісток в умовах секційних та в умовах індивідуальних занять. Розроблено індивідуально-тренувальні програми розвитку фізичних і функціональних можливостей студенток-баскетболісток в умовах карантинної заборони секційних занять і змагань.
Заплотинський, В. С. Відбір та особливості індивідуального планування тренувальних занять із баскетболу студенток-першокурсниць НУК ім. адмірала Макарова в умовах карантинних обмежень : магістерська робота ; спец. 017 “Фізична культура і спорт“ / В. С. Заплотинський ; наук. кер. І. В. Наконечний. – Миколаїв : НУК, 2021. – 81 с.
Keywords: баскетбол; тренувальний процес; фізична підготовка; карантинні обмеження; 017 “Фізична культура і спорт“; basketball; training process; physical training; quarantine restrictions