Педагогічна компетентність майбутніх учителів із початкової військової підготовки та мотиваційні аспекти їх формування як особистості - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2011)
У статті розкрито питання щодо мотиваційних аспектів формування особистості майбутніх учителів із початкової військової підготовки та запропоновано основні елементи їх педагогічної компетентності
Pedagogical competence of future teachers of basic military training and motivational aspects of their formation as a person
Педагогічна компетентність майбутніх учителів із початкової військової підготовки та мотиваційні аспекти їх формування як особистості = Pedagogical competence of future teachers of basic military training and motivational aspects of their formation as a person / В.М. Лелека // Збірник наукових праць Волинського національного університету імені Лесі Українки. - 2011. - № 3 (15). - С. 20-23.
Keywords: Мотиваційні аспекти; педагогічна компетентність