Порівняльний аналіз ефективності допалювання випускних газів для суднової системи SOFC-GT - Сербін С. І.; Патлайчук О. В.; Serbin S.; Patlaichuk О. (My University, 2025)
Виконано порівняльний аналіз ефективності допалювання випускних газів від твердооксидних паливних елементів суднової гібридної системи SOFC-GT в допалювачах дифузійного типу та в допалювачах з попереднім утворенням паливо-окисної суміші.
Comparative analysis of the efficiency of afterburning for the SOFC-GT marine system
Сербін, С. І. Порівняльний аналіз ефективності допалювання випускних газів для суднової системи SOFC-GT = Comparative analysis of the efficiency of afterburning for the SOFC-GT marine system / С. І. Сербін, О. В. Патлайчук // Матеріали ХІІ міжнар. наук.-техн. конф. "Суднова енергетика: стан та проблеми". – Миколаїв: Вид. Ємельянова Т. В., 2025. – С. 236–240.
Keywords: твердооксидний паливний елемент; газова турбіна; суднова енергетика; гібридна система; допалювач випускних газів; solid oxide fuel cell; gas turbine; marine power engineering; hybrid system; afterburner