Розвиток систем управління бізнесу в умовах цифрової трансформації економіки України - Горовий Олексій Ігорович; Horovoy O. I. (My University, 2025)
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 «Менеджмент». Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова. Миколаїв. 2025. Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню, розробці теоретико-методичних положень та обґрунтування організаційно-управлінських засад розвитку систем управління бізнесу в умовах цифрової трансформації.
Development of Business Management Systems under the Conditions of Digital Transformation of Ukraine's Economy
Горовий, О. І. Розвиток систем управління бізнесу в умовах цифрової трансформації економіки України = Development of Business Management Systems under the Conditions of Digital Transformation of Ukraine's Economy : дис. … д-ра філос. : 073 «Менеджмент» / О. І. Горовий ; наук. кер. Н. В. Гришина ; НУК. – Миколаїв, 2025. – 215 с.
Keywords: система управління; бізнес; бізнес-процеси; цифрова трансформація; інформаційні технології та інструменти; бенчмаркінговий аналіз; СМАРТ-спеціалізація; стратегії цифрової трансформації підприємництва; економічний механізм системи управління бізнесу; національна та регіональна економіка; management system; business; business processes; digital transformation; information technologies and tools; benchmarking analysis; SMART specialization; digital transformation strategies of entrepreneurship; economic mechanism of business management system; national and regional economy