Формування здоров'язбережувальної компетенції в учнів з особливими освітніми потребами в умовах закладів загальної середньої освіти - Лелека Віталій Миколайович; Кравцов Олександр (My University, 2024)
У тезах вказано на основні ознаки здоровязбережувальної компетенції. Проаналізовано етапи даної компетенції та їх змістові характеристики.
Формування здоров'язбережувальної компетенції в учнів з особливими освітніми потребами в умовах закладів загальної середньої освіти / В.М. Лелека, О. Кравцов // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Подолання кризових ситуацій у науці та освіті. - 2024. - Т.17. - С. 103-106.
Keywords: Компетенція; Освітні потреб