Методичні вказівки до виконання практичних завдань з дисципліни "Моделювання та прогнозування стану довкілля". Ч. 2 - Благодатний, Володимир Валентинович; Магась, Наталія Іванівна (My University, 2011)
Наведено методики для моделювання процесів забруднення стічними водами водойм, водотоків та морів. Викладено теоретичні основи існуючих методик розрахунку кратності розбавлення води різних водних об'єктів. Наведено приклади розрахунку показників забруднення води. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальності 6.040106 "Екологія, охорона навколишнього природного середовища та збалансоване природокористування" та 8.050101 "Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг".
Благодатний, В. В. Методичні вказівки до виконання практичних завдань з дисципліни "Моделювання та прогнозування стану довкілля" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM. У 2 ч. Ч. 2 / В. В. Благодатний, Н. І. Магась. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2011. - 13 електрон. оптич. дисків (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: моделювання стану довкілля; прогнозування стану довкілля; методичні вказівки; моделювання процесів забруднення; забруднення стічними водами; методики розрахунку; показники забруднення води