Історія зарубіжної літератури. Антична література. Тести - Данильчук Ольга Михайлівна (My University, 2026)
Вміщено розподіл навчального часу з урахуванням кредитно-модульної системи. Названі теми змістових модулів, тематика лекційних та практичних занять. Пропонується перелік обов’язкових для читання художніх творів, а також надається список рекомендованої критичної літератури з курсу. Головним змістом методичних вказівок є тематичні тести для самоконтролю студентів. Призначено для студентів-філологів і тих, хто опановує курс «Історія зарубіжної літератури» самостійно та бажає систематизувати свої знання. Можуть бути використані як при підготовці до аудиторних занять, так і під час самостійного вивчення окремих розділів.